Smart TV Samsung 40ES5500 LED – Detalii – Pret – RecenzieSuntem obisnuiti cu laptopurile si telefoanele, lucram cu ele, dar totusi nu ne detasam de televizor. Fie ca optam pentru stirile zilnice sau pentru filme preferate, dorim ca toate acestea sa le urmarim in fata televizorului, mai ales daca acesta are un ecran generos si sunet de calitate. Acest fapt a fost speculat de companiile producatoare care, nu numai ca au marit suprafata ecranelor acestor aparate, ci le-au adaugat si tehnologie de varf. Televizorul LED Samsung 101 cm Full HD 40ES5500 este un foarte bun exemplu de smart TV.

Samsung 40ES5500 2

Avand diagonala de 101 cm si dimensiuni de 927.4 x 554.7 x 46.9 mm, 40ES5500 are un design atragator, piciorul sau aducand un plus de eleganta.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, produsul impresioneaza prin calitatea sa Full HD, la o rezolutie de 1920 x 1080. Imaginea este redata excelent datorita functiilor Wide Color Enhancer Plus, Web Video Enhancer, HyperReal Engine sau Clear Motion Rate 100. Pentru ca si sunetul este foarte important, creatorii noului 40ES5500 au dorit ca prin Dolby Digital Plus, DTS 2.0 si SRS TheaterSound HD, functia auditiva sa raspunda celor mai ridicate standarde.

Tehnologia adunata in acest televior de 12,3 kg este remarcabila. De exemplu, aparatul are o functie, Personal Video Recorder, care iti da posibilitatea ca de fiecare daca cand ai vrea sa urmaresti o emisiune ori un film, dar nu esti acasa la ora difuzarii, sa setezi televizorul din vreme asa incat el sa inregistreze si tu sa poti urmari ce ti-ai dorit cand ai timp si dispozitie.

Samsung 40ES5500 3

Samsung s-a gandit si la momentele in care alegi sa iti lasi copiii in fata televizorului, astfel ca a creat functia Kids. Aceasta ofera o gama de optiuni, divertisment si jocuri pentru ei. Producatorul a tinut seama si de nevoile celor mari, astfel ca poti sa te uiti la emisiunile preferate si sta pe internet in acelasi timp, doar in fata televizorului. Samsung 40ES5500 are un web browser propriu pentru accesul la net.

Fitness este o functie ce iti ofera posibilitatea de a urma un program zilnic de exercitii. Televizorul iti va urmari activitatea si te va asista monitorizandu-ti cu o oglinda virtuala felul in care executi miscarile.

Samsung 40ES5500 4

Cine adora sa mearga la cinema ar putea de acum sa stea foarte bine acasa, avand parte de aceeasi atmosfera. Tehnologia ConnectShare Movie face din acest aparat de la Samsung un adevarat Home Theater. Prin functia Connect Share Movie poti viziona filme si fotografii de pe stick sau hard extern.

Conectivitatea cu alte dispozitive e asigurata de doua intrari USB 2.0, trei porturi HDMI, o intrare SCART, minijack casti si Wireless. Tunerul DVB-C/T te ajuta sa receptionezi posturile digitale, fara sa folosesti un mediabox extern. O alta inovatie: daca ai un smartphone, il poti folosi pe post de telecomanda.

Cine isi doreste un TV cu functii care trec dincolo de simpla vizionare a programelor preferate, isi poate achizitiona televizorul LED Samsung 40ES5500. Aparatul devine o surpriza placuta pentru oricine il cumpara, datorita calitatilor sale care fac asa incat timpul petrecut in fata lui sa fie unul cat mai constructiv, relaxant si placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *