Smartphone HTC One cu ecran full HD si procesor Quad Core

HTC One 2Deja buzunarul hainei tale nu se mai potriveste cu modelele vechi de telefoane, ci dimpotriva, acum este mult mai mare, permitand telefoanelor ce depasesc diagonala de 4 inci sa fie ideale in acest context. Dar nu toate se limiteaza la cat de bine se integreaza in diferite medii, ci ar fi bine sa mai arunci un ochi si la ce stie el sa faca. Indiferent de ce marca vorbim, o mare parte dintre asteptari ne sunt satisfacute. Si sigur ai auzit de HTC, specialisti pe piata smartphonurilor, care se straduiesc sa isi ridice produsele la standarde remarcabile. Un exemplu pare sa fie telefonul HTC One, conceput sa iti ofere calitate, rezistenta si mult confort, in cateva cuvinte: ceea ce iti doresti tu.


Nu ai cum sa nu fi auzit de lansarea lui, care a trezit rivalitatea intre marii producatori. Din ce motiv? Datorita felului in care a stiut sa aduca armonie intre componente. Un procesor Snapdragon 600 Quad de 1700 MHz si-a gasit locul langa cei 32 GB memorie de stocare si cei 2 GB de RAM, fara posibilitatea de extindere. Uimitor este display-ul, unic de altfel, de tip Super LCD3 cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli si 4.7 inci, ce te face sa iti exprimi multumirea de la prima utilizare. Si ca sa iti faci o idee despre calitatea lui, gandeste-te ca navigand, este nevoie sa dai un singur zoom, iar totul poate fi citit in coditii perfecte, ba mai mult, imaginile par sa pluteasca atunci cand sunt derulate.

HTC One 4Atunci cand vei dori sa imortalizezi momente, va aparea in ajutor camera de 4 MP. 4? Da, 4, dar au modificat notiunea clasica de megapixel in ultrapixel, astfel claritatea imaginilor s-a ridicat la un alt nivel. Bineinteles, exista si una secundata, de 2.1 MP, dar care se modeleaza pe aceiasi idee. Printe setarile camerelor te vei pierde cu siguranta: sunt foarte multe si diversificate, de la setarea luminozitatii, a focalizarii, pana la lucruri ce tin de modificarea lor si de tipul de inregistrare video.

Ca sistem de operare inalnim Android v4.1 care accepta cu usurinta modificari de versiuni, atasat fiind un Blinkfeed – o aplicatie integrata automata care face amestec de stiri preluate din diverse medii, al carui mare dezavantaj fiind ca nu se poate elimina dintre cele 5 home screen-uri. Dar si rezistenta lui este de aprecitat. S-a ales o carcasa complet construita din metal care a obligat bateria sa nu fie detasabila, ci incorporata – si tot acest sacrificiu doar pentru a oferi o rezistenta mai buna si un design innovator.

HTC One 3Si cu el in mana te vei simti forte lejer, cantarind doar 143 grame si masurand 68.2 x 137.4 x 9.3 in dimensiuni si vei sti sigur ca te poti baza pe orice functie a lui. Printre altele, acest telefon iti permite discutii la o calitate destul de buna atunci cand vine vorba de converstatii in medii neprielnice, asta datorita micutului dispozitiv care a fost integrat, care amplifica vocea ta si ignora ceea ce este in exterior. Iar cand vine vorba de redarea video si audio, din nou apar cuvinte de lauda. Cele doua difuzoare stereo atasate in partea superioara a dispozitivul isi cunosc principiile de functionare, dar si limitele si crede-ma ca nu sunt low-level.

In rest, recunoaste tot felul de fisiere, are porturi MicroUSB si Jack, NFC, Bluetooth si wireless, toate intr-un gadget modern. Un aspect deloc de neglijat, pentru care s-a investit destul de mult timp, este autonomia bateriei pentru care s-a ajuns la concluzia ca are o valoare destul de buna. Astfel, unui telefon ca HTC One nu putea sa i se asigure mai putin de 2 zile de utilizare intensa si asta datorita optimizarilor facute in acest sens. Cu alte cuvinte, tehnologia pare sa-si fi dat intalnire in momentul cand s-a proiectat acest dispozitiv si pentru ca toate sunt la niveluri superioare, iar pretul nu putea fi altfel, dar macar reflecta cu adevarat calitatea. Deci, daca vrei sa fii in pas cu noutatile, sa fii uimit cu fiecare miscare pe care o faci asupra display-ului, te invit macar sa-l testezi, daca nu, chiar sa il achizitionezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *