Smartphone HTC One S cu procesor dual core de 1.7 Ghz

HTC One SUnele gadgeturi, dar in mod special smatphonue-rile, se bucura de o promovare cu mult fast inainte de lansarea oficiala. Sa zicem ca marea majoritate chiar merita publicitatea. Deci este imposibil sa nu fi auzit de una dintre cele mai noi aparitii ale acestui an. Reclama facuta tuturor modelelor din seria HTC One a fost impresionanta, iar daca stam sa comparam cu orice alt dispozitiv similar, poate doar Samsung Galaxy S4 s-a mai bucurat de acelasi fast. Si dintre toate modelele seriei, a ajuns in tara noastra (acum ceva vreme) si HTC One S, fratele mijlociu al seriei. La fel de puternic ca si ceilalti, face asa incat specificatiile sa nu ramana niste simple cifre, ci ofera calitate foarte buna garantata de producator. Dar ce-i atat de extraodrinar la acest aparat? Poate felul in care a fost construit: spre deosebire de celelalte telefoane clasice, care au bacteria detasabila, la acesta ea este parte a carcasei – vazand in acest aspect si un dezavantaj - in cazul in care doresti sa o inlocuiesti. Si, tinand cont de acest lucru, ar fi trebuit ca dimensiunile sa nu fie mici, dar nu este asa: poate fi declarat printre cele mai subtiri smartphone-uri (65 x 130.9 x 7.8 mm si o greutate de 119 g).

<a href="http://profitshare click resources.ro/l/318054" target="_blank" rel="nofollow">>>> PRET si specificatii tehnice complete <<<

A fost puternic optimizat, prin reducerea fiecarei parti inutile, ajungandu-se chiar la eliminarea butonului fizic de meniu. Printre altele, constructia sa pare sa fie un model pentru celelalte, putand fi categorisit ca fiind unul cu dimensiuni perfecte si mulaj ideal in mana oricui, alaturi de satisfactia materialelor (aluminiul pentru carcasa) de buna calitate. HTC One S..In schimb, sa nu ne lasam furati de aspectul fizic, ci sa incercam se ne orientam si asupra performantelor care nu sunt deloc de neglijat. Ruleaza foarte bine Android v4.0 (Ice Cream Sandwich) cu mici modificari aduse de producator, lucru ciudat de interesant, daca ne gandim la singurul GB RAM pus la dispozitie. Ti se ofera doar 16 GB pentru stocare, asta fara a elimina spatiul ocupat de fisierele standard, dar si fara suport in cazul in care doresti sa o extinzi. Ecranul este asigurat de o dimensiune potrivita (4.3 inci), de tip Super AMOLED cu rezistenta foarte buna la socuri, care nu numai ca face o treaba uimitoare prin felul in care reda imaginile, dar se si asigura ca vizibilitatea este buna si culorile sunt bine imbinate. Pe de alta parte, claritatea sunetului este extraodinara si clara, asta datorita difuzorului pozitionat frontal, iar daca vrei cea mai puternica sonerie pentru trezitul de dimineata, o poti folosi cu incredere pe cea a acestui telefon. Dispune si de doua camera, una de 8.0 MP si cealalta de de 0.3 MP, care impreuna cu functiile adaugate (redare video slow motion, sensor BSI, Auto Focus) se comporta asemenea celor mult mai performante. Drept dovada, avem rezolutia imaginilor (in modul foto) de 3264x2448 pixeli, iar pentru cele video de 1920x1080 pixeli. In rest, te vei putea bucura de aceleasi lucruri clasice si la telefonul HTC One S. Este dotat cu Bluetooth, wireless, 2G, 3G, port micro USB, radio cu RDS, dar si cu recunoastere pentru diferite tipuri de fisiere video si audio. O mare bucurie vine din partea autonomiei bateriei, a carei valoare depaseste cu mult limita normala pentru un smartphone, ea fiind de aproximativ 2 zile. Sigur te vei declara multumit de acest dispozitiv si asta fie din cauza sunetului, a fluiditatii cu care vei naviga prin meniu sau chiar si a camerei "profesionale" incorporate, iar pretul la care este disponibil porneste o concurenta acerba intre modele asemanatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *